Handige info over het studentenreisproduct

 

 

Regisseur Studenten Reisrecht
Studentenreisproduct.nl
Nieuwsbrief
Welkom
Je hebt je aangemeld voor onze nieuwsbrief over het studentenreisproduct. Prima actie, want zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar. Om nu te voorkomen dat je wekenlang boven je mailbox zit te wachten, hebben we dit exemplaar vast voor je samengesteld. Met daarin alles wat je over het studentenreisproduct moet weten!
En dan is het eindelijk van jou…
maar nog wel even ophalen
Je OV-chipkaart brandt in je zak. Je kunt niet wachten om je eerste ‘gratis’ reis te maken. Maar: heb je er wel aan gedacht om je studentenreisproduct op te halen? Het wordt namelijk niet automatisch op je OV-chipkaart gezet. Wij vertellen je hoe en wanneer je je studentenreisproduct kunt ophalen.
Lees verder
Op weg met je studentenreisproduct…
waar en wanneer, gratis of met korting
Woon je thuis of op kamers, dicht bij je opleiding of een eind weg: je kunt het abonnement kiezen dat bij je past. Met dit toegangsbewijs voor het OV ligt heel Nederland binnen handbereik! Kies je een week- of een weekend-abonnement? Wanneer reis je gratis, wanneer op saldo met korting en wanneer betaal je het volle tarief?
Lees verder
In- en uitchecken:
In de trein, bus, tram en metro
Je moet altijd in- en uitchecken! In héél Nederland. In de trein, bus, tram en metro. Ook in de periode dat je gratis reist. Belangrijk: zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart.
Lees verder
Net nu je niet meer zonder kunt…
eerste hulp bij een kapotte of verloren OV-chipkaart
Net voor het inchecken, ontdek je dat je OV-chipkaart verlopen, verloren, gestolen of defect is. Gelukkig kun je alles snel online regelen. Vraag altijd eerst een vervangende kaart aan en reis binnen een uur verder met het Tijdelijk studentenreisproduct.
Lees verder
Stoppen met studeren?
Maar je bent net begonnen?
Je bent vol enthousiasme aan je studie begonnen. Maar het blijkt toch niet te zijn wat je ervan had verwacht. Of hoe hard je ook je best hebt gedaan, de resultaten blijven helaas uit. Je houdt ermee op en zet je studiefinanciering (tijdelijk) stop. Vergeet dan niet om zo snel mogelijk zélf je studentenreisproduct stop te zetten!
Lees verder
En dan nog dit:
Op ov-chipkaart.nl kun je een account aanmaken. Zo heb je altijd inzicht in je gemaakte reizen. Handig in geval van declaraties, problemen of klachten.
Account aanmaken
Stoppen met je studie kan een flinke tegenvaller zijn. Maar we hebben een aantrekkelijk aanbod voor ex-studenten. Hierdoor kun je toch voordelig van het OV gebruik blijven maken!
Aanbod ex-studenten
Met drie vrienden je nieuwe studentenstad verkennen? Neem ze een dagje mee! Jouw studentenreisproduct geeft samenreiskorting.
Hier lees je meer
Deze nieuwsbrief is een initiatief van:
Qbuzz
arriva
EBS HTM
Logo Keolis
RET