Mijn DUO is in april beperkt bereikbaar

Geplaatst op: 27 maart 2018

Omdat DUO haar systeem vernieuwt, kun je in april geen zaken meer regelen voor je studiefinanciering of studieschuld in Mijn DUO. Op de website van DUO staat duidelijk wat wel en wat niet kan in april. Na 30 april kun je dan alsnog een aanvraag indienen of iets wijzigen over de maand april. Na de update werkt Mijn DUO sneller en is direct te zien of een aanvraag of wijziging is goedgekeurd.

Studentenreisproduct stopzetten in april?

Beëindig je in april jouw studie en wil je controleren of het studentenreisproduct is stopgezet? Check dan de status van je kaart in de Mijn omgeving.

Wisselen van week- naar weekendabonnement via Mijn DUO?

Wil je het studentenreisproduct vóór 1 mei wisselen van week- naar weekendabonnement of andersom? Dan kan dit in april via het formulier Aanvraag wissel studentenreisproduct op duo.nl.

Let op: je kunt je abonnement niet wijzigen in de zomerperiode van 1 mei tot 25 augustus.