Meld je aan voor het Studentenreisproduct Panel

Geplaatst op: 25 augustus 2015

foto5Vanaf 1 juli 2015 heeft studentenreisproduct.nl een nieuwe “koppeltool”. Dit online formulier op onze website moet je gebruiken om het studentenreisproduct en je persoonlijke OV-chipkaart aan elkaar te koppelen. Volgens leden van het Studentenreisproduct Panel kon dát wel wat duidelijker.

Testpanel

Die indruk hadden we zelf ook, en met de opmerkingen van het panel in ons achterhoofd hebben we de nieuwe koppeltool ontwikkeld. Panelleden zijn tussentijds ook als testpanel opgetreden. Nieuwe studenten moeten nog steeds allerlei gegevens aan ons doorgeven en uploaden, maar worden in het proces nu veel beter begeleid. En dat merken we: bijna alle nieuwe aanvragen zijn in één keer gekoppeld.

Maar ook over andere zaken vragen we advies aan het panel, zoals: wil je je informatie per post of per mail ontvangen (75 % per mail, 25% per post) , weet je dat er een Tijdelijk studentenreisproduct bestaat (15%), heb je je studentenreisproduct wel eens stopgezet (28%) en wist je dat je dat zelf bij de automaat moet doen (51%), waarover zou je willen lezen in de nieuwsbrief (geldigheid tijdens feestdagen en vakanties). Al deze meningen en ervaringen gebruiken we om onze serviceverlening te verbeteren. Zo heb je waarschijnlijk ook al gemerkt dat onze website is aangepast.

Aanmelden?

Wil jij ons ook helpen om onze dienstverlening nog beter op jullie af te stemmen? Meld je aan voor het Studentenreisproduct Panel. Met deelname aan de onderzoeken verdien je Bol.com-punten en maak je kans op mooie gadgets.