Voorwaarden nieuwsbrief studentenreisproduct

De nieuwsbrief studentenreisproduct verschijnt vier keer per jaar en is bedoeld om je te voorzien van relevante informatie over het reizen met het studentenreisproduct.

Ben je in het bezit van het studentenreisproduct, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is een initiatief van de vervoerbedrijven. Regisseur Studenten Reisrecht (RSR) maakt en beheert de nieuwsbrief in opdracht van de vervoerbedrijven. Voor de herkenbaarheid wordt nieuwsbrief@studentenreisproduct.nl als afzender van de nieuwsbrief gebruikt.

Gebruik gegevens

Het e-mailadres waarmee je je inschrijft wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief en de bevestiging van in- en uitschrijving. Het privacybeleid van Regisseur Studenten Reisrecht is van toepassing en je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor overige serviceverlening via Studentenreisproduct.nl of commerciële doeleinden. Je e-mailadres wordt wel gebruikt voor een ex-studentenaanbod door vervoerders na stopzetting van je studentenreisproduct. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen in je e-mailadres.

Automatische opschoning gegevens

Ben je niet meer in het bezit van het studentenreisproduct, dan worden jouw gegevens zes maanden na beëindiging van het studentenreisproduct uit de adressenlijst van de nieuwsbrief verwijderd. Dit geldt ook wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, maar binnen zes maanden het studentenreisproduct niet op je OV-chipkaart hebt gezet. Hierover word je niet geïnformeerd. Als de vervoerbedrijven besluiten tot het beëindigen van de nieuwsbrief, dan word je via een e-mail op het bij Regisseur Studenten Reisrecht (RSR) bekende e-mailadres ingelicht en wordt je e-mailadres verwijderd.

Ex-studentenaanbod door vervoerbedrijven

Ontvang je de nieuwsbrief en zet je het studentenreisproduct stop, dan ontvang je na stopzetting een persoonlijk aanbod van de vervoerbedrijven voor één of meerdere reisproducten tegen een gereduceerde prijs. Dit aanbod geldt maximaal drie maanden na opzegging. Ook dit zogeheten ex-studentenaanbod wordt verzorgd door Regisseur Studenten Reisrecht (RSR) en wordt uitgevoerd zolang de vervoerbedrijven dit willen. De vervoerbedrijven zijn vrij om het aanbod op elk moment stop te zetten, waarbij eerder afgesloten abonnementen van kracht blijven.