Studentenreisproduct koppelen aan je OV-chipkaart

Je hebt bij DUO je studentenreisproduct aangevraagd. En nu wil je het studentenreisproduct gaan gebruiken. Geef je gegevens door, zodat wij het studentenreisproduct aan je persoonlijke OV-chipkaart kunnen koppelen.

Wil je het studentenreisproduct probleemloos gebruiken? Dan adviseren we je om op je OV-chipkaart met het studentenreisproduct geen andere reisproducten te plaatsen. Kies je er toch voor om je studentenreisproduct te combineren met een ander reisproduct? Dan komen de extra kosten, die je hebt gemaakt doordat het studentenreisproduct niet werkte in combinatie met een ander reisproduct, niet voor vergoeding in aanmerking

Let op: heb jij eerder gebruik gemaakt van het Studentenreisproduct?

Je hoeft niet altijd je OV-chipkaart (opnieuw) te koppelen. Lees hieronder wanneer je dat wel of niet moet doen.

  • Niet opnieuw koppelen. Heb jij je studentenreisproduct tijdelijk stopgezet en heb je GEEN nieuwe OV-chipkaart gekocht? Dan hoef je niet opnieuw te koppelen. Wanneer je opnieuw studentenreisproduct aanvraagt via Mijn DUO wordt jouw studentenreisproduct klaargezet voor je oude kaart.
  • Wel opnieuw koppelen. Ben je WEL in het bezit van een nieuwe OV-chipkaart of heb je niet eerder gekoppeld? Dan is het wel nodig om jouw OV-chipkaart te koppelen.